De klant centraal

Robin Waegeneer
Een gedegen opleiding en jarenlange ervaring zijn binnen het team Robin Wood de basis voor het vakmanschap.

Wij zijn gespecialiseerd in schrijnwerkerij op maat, van een eenvoudige kast bij jou thuis tot de totale inrichting van je kantoor. Voor de inrichting van je winkel of voor speciale projecten ben je bij ons het aan juiste adres. Je wordt als klant door ons team omkaderd bij elke fase, van het eerste gesprek tot en met de eindafwerking.

Bij team Robin Wood staan kwaliteit en tijdige oplevering centraal.

ONZE SPECIALITEITEN

2018-09-17T22:33:49+00:00

Totale projecten

Van kantoormeubel tot living room, of zelfs de esthetische verbetering van wanden. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfect resultaat.

2018-09-21T12:39:59+00:00

Sfeerbeelden

Een goede voorbereiding is alles. Fabricatie en assemblage vergen een nauwkeurige planning om de afgesproken deadlines te halen. Eén van onze troeven.

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“Het team van Robin Wood startte met het project op de afgesproken dag, en leverde ook mooi voor de deadline op. Dat was voor mij zeer belangrijk omdat mijn kantoor afgewerkt moest zijn tegen een bepaalde datum. Zeer kwalitatief werk, en geen verrassingen. Prima job!”

Dirk D.B., Haaltert, Zaakvoerder KMO

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“Onze dressing-inbouwkasten, onder een schuin dak, zijn tot op de millimeter vakkundig geplaatst. De naadloze afwerking is professioneel en de materialen zijn van prima topkwaliteit. Alle kasten werden na plaatsing zelfs netjes gepoetst! Afspraken die perfect worden nagekomen en een uitstekende service van het team maken zonder meer van Robin Wood een vertrouwenswaardig vakman.”

Ingrid & Rene

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“Robin Wood levert zeer mooi werk. Mijn tv-meubel werd volledig volgens mijn wensen gemaakt en binnen de afgesproken tijdspanne afgeleverd. Professioneel geplaatst en afgewerkt.”

David A.

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“Ingebouwde kasten laten maken en we kregen een zeer goede prijs. Kwaliteit proper en perfect afgewerkt. De werkplaats wordt proper achtergelaten. Bij Robin Wood zit je zeer goed!”

Eric C.

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“De samenwerking met Robin Wood verliep uiterst vlot. Duidelijke communicatie, geen onaangename verrassingen en Robin zocht naar oplossingen die perfect aan mijn wensen beantwoordden. Het maatwerk werd binnen een redelijke termijn geplaatst, meteen 100% volgens de verwachtingen!”

Tom

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

“Jullie leveren prachtig werk. Geplaatst met de nodige nauwkeurigheid, correcte afspraken, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bedankt voor het mooie resultaat.”

Kris & Elke

Talent en vakmanchap

Daar gaan we voor

Vraag vandaag nog jouw gratis offerte